De ROTTCup

Over de rottCup

Welkom bij dé Rotterdamste zomer- én wintercompetitie; De ROTTCup.

Na alle coronamaatregelen willen we met de ROTTCup de ingedommelde hockeywereld weer aanwakkeren. Het doel van de ROTTCup is om de Rotterdamse senioren weer een sportieve impuls te geven, gezelligheid te bieden, te waarderen en elkaar weer op een veilige manier tegen te komen. Helemaal gratis uiteraard!

De ROTTCup is een initiatief vanuit HC Rotterdam, RHV Leonidas en HV Victoria. In verschillende weekenden buiten de reguliere competitie zullen deze drie verenigingen wedstrijden organiseren tussen seniorenteams in Rotterdam. Deze wedstrijden speel je 7 tegen 7 of 11 tegen 11 met je eigen team, tegen een ander team uit Rotterdam. Senioren en veteranen teams van alle niveaus kunnen zich hiervoor aanmelden. Daarnaast is er, wanneer de maatregelen dit toelaten, een mogelijkheid om wat te eten en drinken na de wedstrijd. Wellicht is er tegen die tijd ook al wel ruimte voor een klein feestje... We Hope So!

Na een groot succes afgelopen zomer, heeft de ROTTCup besloten ook een midwintercompetitie te organiseren. Ben jij erbij?

Op de volgende zondagen worden de wedstrijden gespeeld, je kan als team beslissen op welke data je team meespeelt:

  • 19 december

  • 9 & 23 januari

  • 6 en 20 februari


Ons rest nog maar 1 ding:

Schrijf je team nu in!